Zakelijk

Vergaderen met alle voorzieningen

Het Stadshotel Doesburg heeft twee vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. De grote vergaderruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot ongeveer achttien personen, en de kleine voor maximaal acht personen.

Ook voor de zakelijke gast staat gastvrijheid voorop. Auto’s kunnen gratis in de garage worden geparkeerd, er heerst een informele sfeer en de bijeenkomsten kunnen in alle beslotenheid plaatsvinden. De culinaire invulling kan op elke gewenste manier worden verzorgd. Met de mogelijkheid te blijven overnachten is het Stadshotel ook bijzonder geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Als onderbreking van een zakelijke bijeenkomst lokt een wandeling langs het water of naar de prachtige karakteristieke binnenstad.

Wanneer u een bijeenkomst bij ons wilt organiseren, dan kunt u een keuze maken aan onderstaande arrangementen. Dit kan door een email te sturen naar reserveren@stadshoteldoesburg.nl of  u belt ons via het nummer 0313 745 888.

Vergader arrangementen

GEBRUIK VAN DE VERGADERRUIMTE

Kleine vergaderruimte, maximaal 8 personen: € 40,00 per dagdeel *
Grote vergaderruimte, maximaal 18 personen: € 60,00 per dagdeel *

KOFFIE, THEE EN WATER

vergaderen

Onbeperkt koffie, thee, water en iets zoets bij de koffie: € 12,00 per persoon per dagdeel *

LUNCH (in combinatie met huur van een vergaderzaal)

Lunch bestaande uit divers belegde broodjes, melk, karnemelk en jus d’orange: € 12,50 per persoon

Luxe lunch, bestaande uit een kop soep, divers belegde broodjes, een broodje kroket, salade, melk, karnemelk, jus d’orange: € 17,50 per persoon

DINER

Een hoofdgerecht: Vanaf € 18,00 per persoon
Driegangendiner: vanaf € 27,50 per persoon

* een dagdeel: 4 uur