Over ons

Over ons

Het Stadshotel Doesburg met Restaurant De Kade is een familiebedrijf

Het Stadshotel Doesburg is een levendig en dynamisch familiebedrijf van Joost en Rian Smeltink.

De keukenbrigade staat onder leiding van chefkok Ed Strick en souschef Matthieu Arnoldus. De medewerkers van de bediening staan onder leiding van Irene Smeltink en Luc Spruijt. Het team van de housekeeping staat onder leiding van Albertine Tiemessen en zorgt voor goed verzorgde en schone hotelkamers. Voor alle zaken rondom de frontoffice is Rian Smeltink eindverantwoordelijk. Ze is tevens het eerste aanspreekpunt voor alle personele zaken van de medewerkers.

In het bedrijf is een prettige werkomgeving en een goede werksfeer belangrijk, en is er oog voor het welzijn van de medewerkers.

Het team van medewerkers zorgt ervoor dat gasten gastvrij worden ontvangen en kunnen genieten van een fijn verblijf en verfijnd eten in een aangenaam informele sfeer.