Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De hotelkamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Uiteraard bent u al eerder van harte welkom in ons Restaurant De kade of op ons terras. U kunt tot 22.00 uur inchecken. We verzoeken u contact met ons op te nemen als u later dan 22.00 uur arriveert.
Wij verzoeken u om voor 10.30 uur uit te checken.
U kunt uw auto parkeren in onze afgesloten parkeergarage. De kosten bedragen € 7,50 per nacht.
U kunt uw fietsen stallen én opladen in onze parkeergarage.
De hotelkamers liggen op de 1e verdieping en zijn per lift bereikbaar. Ook is er een traplift aanwezig van de begane grond naar het terras en het gedeelte van het restaurant in de serre. Het restaurant gedeelte op de vide is per lift bereikbaar.
Alle hotelkamers zijn gelegen op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. De hoger gelegen verdiepingen zijn van de Doesburgers die een appartement hebben en met wie wij het gebouw delen.
Onze kamers zijn minder geschikt voor mindervaliden.
Op de standaard- en grote tweepersoonskamers kan een extra bed geplaatst worden (op aanvraag, maximaal 1 per kamer).
Onze standaardkamers én grote tweepersoonskamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten. Op de compacte kamers zijn geen koffie- en theefaciliteiten aanwezig.
Er staat geen koelkastje op de hotelkamers.
Geen van onze kamers kijkt uit over de IJssel. Ons restaurant De kade en het terras zijn wel aan de IJssel gelegen.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.
Al onze kamers beschikken over 2 éénpersoonsbedden met aparte matrassen en dekbedden.
Wij accepteren alleen kaartbetalingen: PIN, Mastercard of VISA card.
Wij accepteren de volgende kaarten: VVV cadeaukaart. De Diner cadeaukaart (zwarte kaart) en Restaurant cadeaukaart (rode kaart) accepteren wij tot 1 april 2022.
Fietsen kunt u reserveren bij Sonneveld Rijwielen in het centrum van Doesburg: www.sonneveldrijwielen.nl. Tel: 0313 472 878.
Nee. Ons hotel is geheel rookvrij.
Komt u naar Doesburg met het openbaar vervoer? Het dichtstbijzijnde treinstation is in Dieren. Dit station bereikt u via de spoorlijn Arnhem-Zutphen of Dieren-Apeldoorn. Neem vanaf station Dieren, Doetinchem of Arnhem buslijn 26, 27 of 29 naar Doesburg. Stap uit bij de halte Koepoortwal (lijn 26 en 29) of Haven (lijn 27). Doesburg is per bus bereikbaar met Arriva en Breng via: • Lijn 26 Arnhem - Velp - Doesburg - Dieren • Lijn 27 Arnhem - Velp - Lathum/Giesbeek - Doesburg - Keppel - Doetinchem • Lijn 29 Arnhem - Velp - Rheden - Doesburg - Keppel- Doetinchem Kijk voor meer informatie op www.breng.nl of www.9292ov.nl
Indien u rechtstreeks bij ons heeft gereserveerd kunt u kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Voor annuleringen binnen veertien dagen worden annuleringskosten in rekening gebracht. De hoogte van de kosten die in rekening worden gebracht, staan in de reserveringsbevestiging. Voor reserveringen van een groep gelden andere annuleringsvoorwaarden. Ook deze staan op de reserveringsbevestiging. Indien u bij één van onze partners (zoals bijvoorbeeld Voordeeluitjes, Booking.com, Marrea) heeft gereserveerd, dient u contact op te nemen met de betreffende partner om uw reservering te annuleren. Hier kunnen andere annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.
Huisdieren zijn niet toegestaan op de hotelkamers. Uw huisdier is wel welkom in ons restaurant.
Wij verkopen cadeaubonnen voor ieder gewenst bedrag.